Over ons

Sinds 2018 is THECLEANGROUP dé specialist op het gebied van professionele reiniging. Wij werken door heel Nederland en hanteren eerlijke prijzen, leveren uitstekende kwaliteit en bieden heldere en snelle communicatie vanuit onze klantenservice.

HARD WERKEN MET EEN GLIMLACH

Bij THECLEANGROUP begint alles met goede en snelle communicatie. Dit is namelijk een van de belangrijkste onderdelen in ons vakgebied. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat we nog veel leuker zijn als we elke dag met een glimlach tegenover onze opdrachtgevers staan. En dat is precies hoe wij werken!

MISSIE EN VISIE

Hoe werkt THECLEANGROUP en waar staan wij voor? Onze missie is simpel: om binnen de afspraken hoogwaardige diensten te leveren! Vanaf het begin bieden wij service van de hoogste kwaliteit, werken wij efficiënt en communiceren wij goed met onze klanten. Naast de kwaliteit van de producten en medewerkers, vinden wij het ook erg belangrijk om onze werkzaamheden op een milieuvriendelijke manier uit te voeren.

NIET LULLEN, MAAR POETSEN

Door jarenlange ervaring, spelen wij direct in op jouw wensen en behoeften. Dagelijks zijn wij landelijk actief voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Onze hands-on mentaliteit in combinatie met een informele werksfeer zorgt voor een fijn team met gemotiveerde medewerkers, wat resulteert in een stralend resultaat!